Курсеви за време на летниот распуст
Holiday Fun with Flupe
Holiday Fun with Flupe

Распустот е совршено време за децата да се посветат на изучување англиски јазик на забавен начин. Преку Holiday Fun with Flupe, вашето дете на возраст од 3 до 6 години ќе учи и вежба англиски јазик со две анимирани епизоди од Fun with Flupe, а исто така ќе се забавува преку играње игри, пеење песнички и изработување креативни изработки во опкружување каде се зборува англискиот јазик.

Распустот е совршено време за децата да се посветат на изучување англиски јазик на забавен начин. Преку Holiday Fun with Flupe, вашето дете на возраст од 3 до 6 години ќе учи и вежба англиски јазик со две анимирани епизоди од Fun with Flupe, а исто така ќе се забавува преку играње игри, пеење песнички и изработување креативни изработки во опкружување каде се зборува англискиот јазик.

Интензивната структура на оваа програма ќе му помогне на вашето дете да го сочува она што го научило, а исто така и ќе го подготви за изучување на англиски јазик на училиште. Децата толку многу се забавуваат во текот на Holiday Fun with Flupe што едвај забележуваат колку многу научиле додека зборуваат на англиски јазик со леснотија. Програмата ќе им овозможи на учениците да бидат среќни и ангажирани, а исто така ќе им овозможи и искористување на летниот одмор за надградување.

Возраст
3-6 години
Број на лекции
1-2 недели
Должина на лекција
4-5 часа дневно
Возраст
3-6 години
Број на лекции
1-2 недели
Должина на лекција
4-5 часа дневно

Распустот е совршено време за децата да се посветат на изучување англиски јазик на забавен начин. Преку Holiday Fun with Flupe, вашето дете на возраст од 3 до 6 години ќе учи и вежба англиски јазик со две анимирани епизоди од Fun with Flupe, а исто така ќе се забавува преку играње игри, пеење песнички и изработување креативни изработки во опкружување каде се зборува англискиот јазик.

Интензивната структура на оваа програма ќе му помогне на вашето дете да го сочува она што го научило, а исто така и ќе го подготви за изучување на англиски јазик на училиште. Децата толку многу се забавуваат во текот на Holiday Fun with Flupe што едвај забележуваат колку многу научиле додека зборуваат на англиски јазик со леснотија. Програмата ќе им овозможи на учениците да бидат среќни и ангажирани, а исто така ќе им овозможи и искористување на летниот одмор за надградување.