Бебиња – Мали деца: 0-4 Години
Консултирајте се со вашиот центар за најдобрата програма за вашето дете
Baby’s Best Start
Baby’s Best Start

Baby’s Best Start ја поставува основата на изучување на говорен англиски јазик преку активности кои го поттикнуваат развојот, песни и рими за дечиња од 3 месеци до 2 години.

Baby’s Best Start претставува 7 програми во едно:

 

 • Англиски јазик
 • Социјален развој
 • Вештини кои му претходат на читањето или пак рано читање по желба
 • Музика и ритам
 • Когнитивен развој
 • Предговорна комуникација преку бебешки јазик
 • Развој на моторичките сетила

 

Часовите се одржуваат во мали групи во двојки – родител и дете, еднаш или двапати неделно. Совршена можност да создадете цврста врска со вашето мало дете!

 

Возраст
3 месеци до 2 години
Број на лекции
40 часови (80 часови ако е двапати неделно)
Научен Вокабулар
500 зборови
Должина на лекција
45 минути
Возраст
3 месеци до 2 години
Број на лекции
40 часови (80 часови ако е двапати неделно)
Научен Вокабулар
500 зборови
Должина на лекција
45 минути

Baby’s Best Start претставува 7 програми во едно:

 

 • Англиски јазик
 • Социјален развој
 • Вештини кои му претходат на читањето или пак рано читање по желба
 • Музика и ритам
 • Когнитивен развој
 • Предговорна комуникација преку бебешки јазик
 • Развој на моторичките сетила

 

Часовите се одржуваат во мали групи во двојки – родител и дете, еднаш или двапати неделно. Совршена можност да создадете цврста врска со вашето мало дете!