fbpx
 
 
Македонија
  • English teachers
    Англиски за деца

    We prepare young learners from 3 months to 19 years for a future of success.

    Find a Learning Centre
 

Правна поука

Содржината на оваа интернет страна е само за информативни цели. Не е понуда за продажба или понуда да се купи франшиза или било кој друг производ. Франшизата се нуди само со доставување на договор во согласност со применети национални закони за продажба на франшизи, правилата за франшизирање од федералната комисија за пазарот на САД и применетиот закон на САД за продажба на франшизи. Следните земји имаат регистрација на франшиза и/или барање за склопување договор: Австралија, Бразил, Канада (само Алберта, Онтарио и Островите на принц Едвард), Кина, Франција, Индонезија, Италија, Јапонија, Казахстан, Кореа, Малезија, Мексико, Романија, Русија, Шпанија и Тајван. Во САД, никакви франшизи не можат да бидат понудени ниту продадени во следните држави додека договорот за франшиза не биде регистриран до соодветните федерални и државни регулаторни авторитети и истиот договор не биде доставен до Вас како што е побарано во рамките на применет федерален и државен закон: Калифорнија, Хаваи, Илиноис, Индијана, Мериленд, Мичиген, Минесота, Њу Јорк, Северна Дакота, Орегон, Род Ајленд, Јужна Дакота, Вирџинија, Вашингтон и Висконсин. Ако сте жител на некоја од овие држави или земји, нема да Ви понудиме франшиза додека не се согласиме со соодветна регистрација и барања за договор во Вашата правна јурисдикција. Информациите на оваа интернет страна не се упатени кон ниедна личност во државите или земјите на погорната листа од или од страна на франжизерот или од било кој кој делува со знаење на франшизерот.