fbpx
 
 
Македонија
 • Music for learning EnglishMusic for learning English
  Музиката во Хелен Дорон англиски

  Музиката е многу важна во изучувањето јазик. Темел е на сите Хелен Дорон курсеви.

  Helen Doron Song Club
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Helen Doron Radio

  Само за тинејџери. Одлична музика и популарни теми – сѐ на англиски

  Слушајте сега
 • English online - Kangi ClubEnglish for Kids on Kangi Club
  Онлајн забава после часови

  Хелен Дорон учениците уживаат онлајн игри специјално дизајнирани да ги надополнат нивните часови во училница.

  Kangi Club
 • English for young childrenEnglish for young children
  Први зборови на англиски

  Децата 2-5 години ги учат своите први зборови со Flupe.
  Симнете од Google Play Store и Apple App Store. Само за тинејџери. Одлична музика, новости и популарни теми – сѐ на англиски јазик.

  Преземете СЕГА
 

Дополнувања

Да се учи англиски е забавно со нашите онлајн активности

Во Хелен Дорон учењето англиски не е ограничено на училница. Создадовме и многу онлајн активности кои се забавни, едукативни, продуктивни и им помагаат на нашите мали ученици да се чувствуваат слободно во англискиот.

Kangi Club е портал за онлајн игри кој има активности за деца од 3 до 12 години. Хелен Дорон учениците добиваат свои пасворди кои им овозможуваат пристап до игри и активности кои одговараат на нивните часови. Гостите се добредојдени да играат во зоната за посетители.
 HDE-SongClub_logo1-April2014-a Helen Doron Song Club е ексклузивен YouTube канал со соодветни песни и видеа за најмладите од 0-6 години.
Helen Doron Radio е наша радио станица каде тинејџерите од светот се соединуваат – на англиски, се разбира.
  FWF_Google-Play-App-buttonAvailable_on_the_App_Store First Words in English with Flupe е нашата прва игра за мобилни уреди. Прекрасна игра дизајнирана специјално за многу мали деца (2-5 години). Едноставно допрете и откријте! Идеално за младите умови и малите прсти. Достапна на i-Store и Google Play.

 

 • “Би сакалa да ве пофалам за вашата професионалност, не само во врска со изучувањето на англискиот јазик, туку исто така и за начинот на кој што го стимулирате јазикот кај децата. Мојот син Jack (возраст: 2 години and 4 месеци), кој умее да каже само неколку зборчиња на полски, веќе започна да го гради својот вокабулар на англиски – она што слуша во училницата. ”

  Justyna Kolasinska, Warsaw, Poland
 • “Учењето англиски јазик во Helen Doron Early English е забавно и му овозможува на мојот син, Boss, да го научи јазикот на природен начин. Boss секогаш пее кога го пуштам ЦДто во кола.”

  Saowanee Lurpromchai, Bangkok, Thailand