Правно Известување

Информациите на оваа веб-страница се само за информативни цели. Тоа не е понуда за продажба, или барање понуда за купување, франшиза или кој било друг производ. Франшиза се нуди само со нашето доставување на документ за откривање франшиза во согласност со важечките национални закони за продажба на франшиза, правилата на американската федерална трговска комисија за франшиза и важечкиот закон за продажба на франшиза во САД. Следниве земји имаат барања за регистрација и/или обелоденување на франшизата: Австралија, Бразил, Канада (само Алберта, Онтарио и островот Принц Едвард), Кина, Франција, Индонезија, Италија, Јапонија, Казахстан, Кореја, Малезија, Мексико, Романија, Русија , Шпанија и Тајван. Во САД, не може да се нудат или продаваат франшизи во следните држави додека документот за откривање на франшизата не биде регистриран кај соодветните федерални и државни регулаторни органи и документот за откривање на франшизата не ви биде доставен како што се бара според важечките федерални и државни закони: Калифорнија, Хаваи, Илиноис, Индијана, Мериленд, Мичиген, Минесота, Њујорк, Северна Дакота, Орегон, Род Ајленд, Јужна Дакота, Вирџинија, Вашингтон и Висконсин. Ако сте жител на една од овие земји или држави, нема да ви понудиме франшиза освен ако и додека не се усогласиме со важечките барања за регистрација и откривање во вашата јурисдикција. Информациите на оваа веб-страница не се насочени кон ниту едно лице во земјите или државите наведени погоре од или во име на давателот на франшизата или кој било кој дејствува со знаење на давателот на франшизата.