fbpx
 
 
Македонија
 

Helen Doron English многу повеќе од учење англиски јазик, вредности и вештини за цел живот

Со Helen Doron English го носиме светот блиску до вас

Bilbord  HELEN DORON ENGLISH e револуционерен метод преку кој децата го изучуваат англискиот јазик сосема природно и слободно како што го научуваат и мајчниот јазик. Преку Хелен Дорон методот создаваме билингвални деца кои англискиот јазик го зборуваат како мајчин јазик, со флуентна и слободна комуникација и природен акцент.

МНОГУ ПОВЕЌЕ ОД АНГЛИСКИ ЈАЗИК, ЧАСОВИ ЗА ЦЕЛ ЖИВОТ … 
Хелен Дорон часовите се многу повеќе од учење англиски јазик. Преку нашиот метод децата се стекнуваат со вештини и вредности за цел живот. Овие вештини и вредности на децата им помагаат во развојот на личноста, во понатамошното образование, можностите за работа и напредување

  УЧЕЊЕТО Е ПРИРОДНО, ЛЕСНО И ЗАБАВНО… ИСТОВРЕМЕНО И МНОГУ СЕРИОЗНО. На нашите часови децата толку многу се забавуваат што не се ни свесни колку многу научуваат. Се користат најразлични игри, активности и техники кои се претходно добро осмислени и специјално дизајнирани, да му помогнат на детето да го научи јазикот, но во исто време и да го стимулираат неговиот развој преку развојот на креативноста, самодовербата, комуникациските вештини, логиката, меморијата, моториката, сензориката и тн.

 НАШИТЕ ХЕЛЕН ДОРОН УЧИТЕЛИ СЕ СРЦЕТО НА МЕТОДОТ. Во сите Хелен Дорон училишни центри часовите ги водат специјално обучени и сертифицирани Хелен Дорон учители. Тие се обучени да го претворат часот во магија, да допрат до секое дете, да го мотивираат, да го научат и да ги разберат сите негови потреби

ПРОГРАМИ ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ НА ДЕЦА
По Helen Doron методологијата имаме 20 различни програми за деца од сите возрасти. Од 3 месечни бебиња до 19 годишни тинејџери. Секоја програма е специјано дизајнирана за одредена возраст и предзнаење на детето. Часовите се одржуваат во мали групи 4 – 8 деца каде што секое дете има прилика да работи тимски и да се социјализира, но и да добие доволно индивидуално внимание.

УПИСИТЕ СЕ во тек!
Изберете го Хелен Дорон училишниот центар најблиску до вас и пријавете се за бесплатен демо час. Запознајте се одблиску со уникатниот Хелен Дорон метод.

Helen Doron Aerodorm – 078 388 403
Helen Doron Centar – 072 236 356
Helen Doron Karpos – 078297949
Helen Doron Kisela Voda – 078 282 842
Helen Doron Kapistec – 077 711 991
Helen Doron Cair – ‎072 206 622
Helen Doron Veles – 075 300 304
Helen Doron Tetovo – 075 224 242
Helen Doron Bitola – 075 232 778
Helen Doron Prilep – 077 844 855
Helen Doron Ohrid – 077 613 815
Helen Doron Stip – 078 757 455
Helen Doron Strumica – 071 242 476
Helen Doron Gevgelija – 078 220 391