fbpx
 
 
Македонија
 • Franchise opportunities with Helen DoronFranchise opportunities with Helen Doron
  Продружете ни се

  Како франшизер на Хелен Дорон училишен центар и направете промена во животите на децата од вашата заедница.

  Дознајте повеќе
 
Opportunities Worldwide

Франшизи

Направете промена

 • Сонувате за сопствен бизнис?
 • Сакате да се придружите во светски препознатлива и почитувана интернационална франшиза?
 • Ги сакате децата и задоволството што доаѓа од влијаењето на нивната иднина?
Да имате сопствен Хелен Дорон училишен центар може да е вистинското решение за вас!

Ако сте визионер кој бара нов предизвик, ова е можност да водите сопствен бизнис во едукацијата и да направите позитивна промена во животите на вашите ученици и заедница.

Да се има свој Хелен Дорон училишен центар е исполнително и наградувачко искуство. Ви овозможува да станете господар на сопствената судбина помагајќи им на следната генерација деца во вашата заедница да го совладаат англискиот, нешто што ќе им помогне во нивните понатамошни животи.

Зошто да ја одберете Хелен Дорон франшизата?

  • Затоа што имаме искусен тим за педагошки развој воден од Хелен Дорон, лингвист водач во развојот на програми за англиски како странски јазик.
  • Затоа што имаме речиси 30 години искуство во развој и предавање на англиски како странски јазик за деца на сите возрасти.

Нашите курсеви се дизајнирани да привлечат нови ученици како и да ги задржат постоечките.

 • Постојано развиваме нови програми и продукти, така што нашата франшиза добива дополнителни можности за развој на пазарот.
 • Купувате светски признат и почитуван бренд.
 • Затоа што нашите модели на франшиза се создадени за да се вклопат во вашиот пазар.
 • Затоа што нашиот тим за поддршка е секојдневно достапен да ви помогне со бизнисот, администрацијата и маркетингот.
 • Затоа што добивате директни придобивки од искуствата на други Хелен Дорон франшизи низ светот преку мрежна поврзаност со годишни конференции и бизнис обуки како и дигитални памфлети со новости и блогови.
Придружете се на нашата мрежа посветени сопственици на училишни центри и направете промена за децата во вашата заедница.

 

Изјави на франшизери

 • “Се појави конкуренција и се обидуваат да нѐ копираат, но родителите знаат дека ние сме најдобрите и им кажуваат и на другите.”

  Моника Карпио, мастер франшизер во Еквадор
 • “Потполно сум заљубена во методологијата. Секој пат кога одам на Конференција за мастер франшизери мојата енергија е обновена и знам дека сум го направила вистинското нешто. Сѐ уште предавам затоа што уживам кога гледам колку многу децата учат кога се забавуваат.”

  Моника Карпио, мастер франшизер во Еквадор
 • „На секој чекор се трудам да учам од најдобрите и има МНОГУ МНОГУ добри луѓе наоколу од кои може да се научи во Хелен Дорон мрежата.”

  Мина Атвани, национален координатор за Шпанија
 • “Станувањето Хелен Дорон франшизер беше добар избор за мене. Можев да го унапредам моето искуство и мрежа. За само пет години, успеав да го направам мојот училишен центар да биде еден од најголемите во светот со преку 700 ученици”

  Карин Харајтер, франшизер во Тулнерфелд, Австрија
 

 

Успех во франшизирањето

Exceptional Growth Opportunities

Одговори на чести прашања во врска со станувањето франшизер на Училишен центар на Хелен Дорон англиски

 • Дали ми е потребно искуство во едукација на деца?

  Нашите франшизери добиваат вештини и искуства во нивната нова кариера и многу од нив немаат универзитетски дипломи во образование. Ние Ви овозможуваме бизнис и тренинг во областа на педагогијата. Претходно искуство во едукација помага, но не е неопходно.

 • Каков е вашиот бизнис модел?

  Низ годините дознавме дека за најдобро да им пристапиме на потребите на нашите франшизери, треба да им понудиме повеќе од еден модел. Хелен Дорон мастер франшизерот во Вашиот регион ќе го дискутира со Вас моделот кој е најсоодветен за Вашата област. Хелен Дорон англиски Ви нуди ексклузивна франшиза за области со 50,000 до 100,000 жители.

 • Како би ми помогнале во наоѓањето локација и започнувањето?

  Вашиот мастер франшизер ќе биде покрај Вас од првиот ден, ќе работи со Вас на спецификација на Вашиот бизнис план, ќе Ве советува за соодветноста на локациите за училишен центар и ќе Ве води низ вашите први пробивања на пазарот.

 • Каква обука можам да очекувам од Хелен Дорон англиски?

  Новите франшизери присуствуваат на дводневна почетна бизнис обука и на нашата петдневна обука во областа на педагогијата. Постојана бизнис поддршка Ви е достапна од Главното Седиште преку интернет семинари и преку консултација лице во лице со Вашиот мастер франшизер.

 • Колку брзо можам да ја отворам мојата франшиза?

  Околностите за започнување бизнис со франшиза се разликуваат од земја до земја. Вообичаено процесот трае околу три месеци.

 

Ако сте подготвени да го направите следниот чекор кон напредување во Вашата кариера како независна бизнис личност во рамките на мрежата на Хелен Дорон франшизата, Ве каниме да го пополните нашиот Формулар за лични податоци.

 

Изјави на франшизери

 • “Се појави конкуренција и се обидуваат да нѐ копираат, но родителите знаат дека ние сме најдобрите и им кажуваат и на другите.”

  Моника Карпио, мастер франшизер во Еквадор
 • “Потполно сум заљубена во методологијата. Секој пат кога одам на Конференција за мастер франшизери мојата енергија е обновена и знам дека сум го направила вистинското нешто. Сѐ уште предавам затоа што уживам кога гледам колку многу децата учат кога се забавуваат.”

  Моника Карпио, мастер франшизер во Еквадор
 • „На секој чекор се трудам да учам од најдобрите и има МНОГУ МНОГУ добри луѓе наоколу од кои може да се научи во Хелен Дорон мрежата.”

  Мина Атвани, национален координатор за Шпанија
 • “Станувањето Хелен Дорон франшизер беше добар избор за мене. Можев да го унапредам моето искуство и мрежа. За само пет години, успеав да го направам мојот училишен центар да биде еден од најголемите во светот со преку 700 ученици”

  Карин Харајтер, франшизер во Тулнерфелд, Австрија
 

 

Успех во франшизирањето

Exceptional Growth Opportunities