Македонија
 

Сонот на моето дете 

Наградна игра за креативни мајки

 

Драги креативни мајки ве покануваме да ни се приклучите во нашиот фото натпревар и ја покажете вашата креативност. Се што треба е да направите креативна слика од вашето дете додека спие со илистрација за тоа што сакате вашето дете да биде кога ќе порасне. Испратете ја сликата на линкот подолу, а нашите администратори ќе ја објават во најкус можен рок. Трите слики кои ќе добијат најмногу гласови ќе станат заштитно лице на Helen Doron Macedonia за учебната 2016/2017 година и ќе добијат бесплатна фото сесија со 12 професионални фотографии.  Овој фото натпревар е за бебиња и деца до 3 години.  

08
Денa
04
Часови
21
Минути
16
Секунди

Гласајте за сликата која најмногу ви се допаѓа

Пријава за фото натпревар

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf, bmp.
    Прикачете слика