Хелен Дорон Македонија со своите ученици се вклучува во глобалниот предизвик

Со огромно задоволство, ве покануваме да станете дел од нашиот нов глобален предизвик – Let’s Dance видео натпревар во рамките на кампањата “Young Heroes on the Move!” глобалната кампања на Helen Doron English. Оваа година, со натпреварот Let’s Dance! ја зголемуваме забавата,

Read more

Helen Doron English ви ја најавува новата кампања „Young Heroes on The Move!“

Helen Doron English со задоволство го најавува својот најнов проект во рамките на меѓународната кампања „Young Heroes“, која овозможува на децата ширум светот да ги претстават вредностите на Helen Doron English во нивните животи и да ги инспирираат други. Оваа кампања, инспирирана

Read more