fbpx
 
 
Македонија
 • English for KidsEnglish for Kids
  Англиски за деца

  Хелен Дорон учениците се забавуваат и учат англиски – во исто време.

  Дознајте зошто
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Infants from 3-24 months receive an additional mother tongue while developing motor skills and stimulating mental abilities.

  Дознајте повеќе
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Деца 2-6

  Го совладуваат говорениот англиски со два Fun with Flupe курса следејќи ги авантурите на Granny Fix, Paul Ward и Flupe.

  Дознајте повеќе
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Деца 6-12

  Го совладуваат говорениот англиски како и читање и пишување следејќи ги Paul и Millie додека тие и помагаат на Kangi и нејзиното бебе Joey да ги решат проблемите во Storyville.

  Дознајте повеќе
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Англиски за тинејџери 12-19

  Students engage in the seriously FUN work of learning English in an intimate and creative environment.

  Дознајте повеќе
 • English online - Kangi Club
  Англиски онлајн

  Kids of all ages enjoy entertaining extra-curricular activities that help kids improve their English outside the classroom.

  Проверете
 

Helen Doron English Tetovo

Контакт Информации

 • Адреса

  Јане Сандански бр.58

 • Телефон

  +389 75 22 42 42

 • Е-маил

  [email protected]

Контактирајте не

Ние сме тука