Македонија
 • English for KidsEnglish for Kids
  Англиски за деца

  Хелен Дорон учениците се забавуваат и учат англиски – во исто време.

  Дознајте зошто
 • English for Babiesslide2-01
  Baby's Best Start

  Дополнителен мајчин јазик развивајќи и моторички способности и стимулирајќи умствени вештини за деца од 3-24 месеци.

  Дознајте повеќе
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Деца 2-6

  Го совладуваат говорениот англиски со два Fun with Flupe курса следејќи ги авантурите на Granny Fix, Paul Ward и Flupe.

  Дознајте повеќе
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Деца 6-12

  Го совладуваат говорениот англиски како и читање и пишување следејќи ги Paul и Millie додека тие и помагаат на Kangi и нејзиното бебе Joey да ги решат проблемите во Storyville.

  Дознајте повеќе
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Англиски за тинејџери 12-19

  Учениците учествуваат во сериозно забавното учење англиски во удобна и креативна атмосфера.

  Дознајте повеќе
 • English online - Kangi Clubslide2-16
  Англиски онлајн

  Забавни активности надвор од часовите кои има помагаат на децата да го подобрат англискиот.

  Проверете
 

Helen Doron Strumica

Контакт Информации

 • Адреса

  Моше Пијаде 45а Струмица Македонија

 • Телефон

  +389 71 242476

 • Е-маил

  [email protected]

Контактирајте не

Ние сме тука