Македонија
 • hallloslide2-21
  Хелен Дорон - каде децата секогаш се на прво место

  На мирна локација, во современи услови им овозможуваме на децата пријатен престој во нашиот центар

  Посетете не‘!
 

Helen Doron Skopje Centar

 • Нашиот центар

  Helen Doron Centar Skopje на нова мирна локација во Дебар мало, во модерни услови ги очекува своите нови и стари ученици.

  11988333_963338710395875_7275790990048794280_n
 • Нашиот центар
  DSC_0860
 • Нашиот центар
  11988646_963338767062536_7004081663166613909_n
 • Нашиот центар
  DSC_0876
 • Нашиот центар
  DSC_0873
 • Нашиот центар
  DSC_0875
 • Нашиот центар
  DSC_0874
 • Нашиот центар
  DSC_0887
 • Нашиот центар
  DSC_0869
 • Нашиот центар
  DSC_0863
 • Нашиот центар
  DSC_0877
 • Нашиот центар
  DSC_0881
 • Нашиот центар
  DSC_0890
 • Нашиот центар
  DSC_0888
 • DSC_0883
 • DSC_0886
 • DSC_0880
 • DSC_0866
 • DSC_0871
 • DSC_0872
 • DSC_0884
 • DSC_0889