fbpx
 
 
Македонија
 • English for KidsEnglish for Kids
  Англиски за деца

  Хелен Дорон учениците се забавуваат и учат англиски – во исто време.

  Дознајте зошто
 • English for Babies
  Baby's Best Start

  Бебињата од 3-2 месеци учат да зборуваат на англиски јазик како мајчин и истовремено ги развиваат своите моторички и ментални способности.

  Дознајте повеќе
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Деца 2-6

  Го совладуваат говорениот англиски со два Fun with Flupe курса следејќи ги авантурите на Granny Fix, Paul Ward и Flupe.

  Дознајте повеќе
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Деца 6-12

  Го совладуваат говорениот англиски како и читање и пишување следејќи ги Paul и Millie додека тие и помагаат на Kangi и нејзиното бебе Joey да ги решат проблемите во Storyville.

  Дознајте повеќе
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Англиски за тинејџери 12-19

  Учениците се забавуват додека учат англиски во инспиративна и креативна средина.

  Дознајте повеќе
 • English online - Kangi Club
  Англиски онлајн

  Децата од сите возрасти уживаат во сите активности кои им помагаат да го изучуваат англискиот јазик и кога не се на училиште.

  Проверете
 

Helen Doron Skopje Centar

 • Изразуваме восхит од нашиот учител и неговата посветеност и трпеливост во организацијата и водењето на часовите. Воведувањето на драматуршки елементи (кратки претстави за нас децата како актери пред почетокот на часовите) ја зголемува нашата заинтересираност и возбудата. Ова се однесува и на организирањето на сите мини работилници (како што беше Великденската во просториите на училиштето и во градскиот парк). Затоа и му подаривме маичка за најдобар Тичер.

  Благоја Трошановски, родител
 • Учителите се феноменални, наставната програма исто така. Ми се допадна начинот на кој писмено не‘ инфомиравте нас родителите за постигнувањата на детето, вашата комуникација со нас, целокупниот третман на дечињата и пропратна прогама (новогодишната забава, велигденските работилници и др.) .
  Ви посакувам уште поголем понатамошен успех и се гледаме и во новата наставна година.

  Ивона Јосифовска, родител
 • И јас и Нина ве поздравуваме со задоволство од она што и го овозможивте на Нина, низ игра и забава да научи некои зборови и песнички на англиски јазик, кои и сега самоиницијативно си ги кажува повремено. И благодариме на teacher Ивана која имаше трпение кон Нина и правилен педагошки пристап.
  Како родител заклучив дека ваквиот метод на работа – во мали групи и пристап соодветен на возраста на децата (игра) е веројатно најкорисен за рана едукација на децата во било која област, не само за изучување на странски јазик.
  Ви посакувам успешна работа во иднина и да одите само напред.

  Елена Петрова, родител
 

Нови вести