Македонија
 • Summer_Fun_2016_website_Slider(826x1244)_MAR16Summer_Fun_2016_website_Slider(1503x365)_MAR16
  Летна АВАНТУРА!

  Забавна, едукативна и интензивна англиска летна школа за деца од 4-12 години 100% на англиски јазик

  Придружи ни се
 • English for Babiesslide2-01
  Baby's Best Start

  Дополнителен мајчин јазик развивајќи и моторички способности и стимулирајќи умствени вештини за деца од 3-24 месеци.

  Дознајте повеќе
 • English for young kidsEnglish for young kids
  Деца 2-6 години

  Го совладуваат говорениот англиски со два Fun with Flupe курса следејќи ги авантурите на Granny Fix, Paul Ward и Flupe.

  Дознајте повеќе
 • English for school kidsEnglish for school kids
  Деца 6-12

  Го совладуваат говорениот англиски како и читање и пишување следејќи ги Paul и Millie додека тие и помагаат на Kangi и нејзиното бебе Joey да ги решат проблемите во Storyville.

  Дознајте повеќе
 • English for teenagersEnglish for teenagers
  Англиски за тинејџери 12-19

  Учениците учествуваат во сериозно забавното учење англиски во удобна и креативна атмосфера.

  Дознајте повеќе
 • English online - Kangi Clubslide2-16
  Англиски онлајн

  Забавни активности надвор од часовите кои има помагаат на децата да го подобрат англискиот.

  Проверете
 

Helen Doron Karpos

Контакт Информации

 • Адреса

  Бул. Партизански Одреди бр. 106/2 -2

 • Телефон

  +389 78 297949

 • Е-маил

  [email protected]

Контактирајте не

Ние сме тука