fbpx
 
 
Македонија
 • English teachers of childrenEnglish teachers of children
  Кога да се започне со учење на англиски јазик?

  Децата почуваат да учат од моментот кога се родени. Пред да бидат подготвени за говор, малите деца ги апсорбираат звукот и интонацијата кои ќе им бидат потребни за да формираат зборови.

  Дознај повеќе
 • English learning for childrenEnglish for young children
  АНГЛИСКИ ОНЛАЈН

  Забавни воннаставни активности кои им помагаат на децата да го подобрат својот англиски јазик надвор од училницата.

  Проверете овде
 
 

Анлиски јазик за бебиња 0-2

Често поставувани прашања од родители
 
 

Овозможете му на вашето дете дополнителен мајчин јазик, развивајќи ги неговите моторички способности и стимулирајќи ги менталните.

Билингвалните бебиња се поинтелигентни.

Интелектуалните способности на една личност не се формираат само според генетскиот фактор, туку и според тоа колку ќе биде силна стимулацијата на мозокот во раните години што ќе доведе до формирање на нови нервни врски. Доколку на децата им е овозоможено да учат втор јазик што е можно порано на што е можно подобар начин, ќе се зголеми бројот на тие нервни врски и со тоа ќе го зголемиме нивниот интелектуален капацитет. Кога се споредуваат билингвални и монолингвални деца, билинвалните многу често покажуваат подобри способности од своите монолингвални соученици.

Baby’s Best Start ја положува основата на изучување на говорен англиски јазик преку акивности кои го поттикнуваат развојот, песни и рима.

Baby’s Best Start

Baby’s Best Start претставува 7 курсеви во едно::

 • Англиски јазик
 • Социјализација
 • Вештини кои му претходат на читањето
 • Музика и ритам
 • Ментален развој
 • Бебешки јазик
 • Физички развој

Курсевите се одржуваат во мали групи од парови – родител и дете, двапати неделно. Совршена можност да создадете цврста врска со вашето мало дете!

 

Учење, развивање, приврзувањеАнглиски низ песна


Дојдете на БЕСПЛАТЕН ДЕМО ЧАС

 

“Мојата ќерка беше една година и два месеци кога почна со едукација по Хелен Дорон методот. За нас тоа беше идеална возраст да се започне. Таа ги обожава часовите, како и нејзината учителка”

Франческа Корамуси, – Родител

HDE_BBS_Learning_Set_Image_26_07_15_A_1                                 Baby’s Best Start учебен сет

 

“Додека пребарував на интернет и барав нешто посебно за мојот син, наидов на овој неверојатен пристап.”

Марија Пери, родител

[/column]

Совршена возраст за почеток


Истражувањата покажуваат – Што порано, толку подобро


Добро осмислените цртани филови го збогатуваат речникот


Дојдете на БЕСПЛАТЕН ДЕМО ЧАС