Play on Kangi Club
Play on Kangi Club

Kangi Club е магично место каде децата на возраст од 2 до 8 години можат да играат стотици забавни англиски игри за деца и да научат течно да зборуваат, разбираат и читаат англиски.

Играњето во клубот Канги ќе го научи вашето дете како да го применува англискиот јазик во секојдневниот живот додека истовремено се забавува. Преземете сега за да започнете да учите англиски бесплатно!

 • Забавен англиски јазик за деца од 3-8 години
 • Бесплатни игри што вашето дете ќе обожава да ги игра!
 • 100+ игри за учење за деца во една апликација
 • Дизајниран од искусни експерти за англиски јазик

Научете да разбирате, зборувате и читате англиски!

Get there! Get there! Get there!
Learn with our Apps
Learn with our Apps

Од апликациите за мали деца на возраст од 2-5 години, па се до апликациите за возраст од 4-9 години, Хелен Дорон нуди разновидни едукативни апликации за мобилни уреди кои ќе ги задржат децата ангажирани и заинтересирани за учење и зборување на англиски јазик. Децата ги сакаат нашите апликации! Симнете од App Store и Google Play.

 • Осум забавни апликации за поттикнување на децата да го вежбаат својот англиски јазик
 • Самостојно, така што секое дете ќе научи да одговара на нивните потреби
 • Технологијата за зголемена реалност оживува 2-Д објекти
 • Децата го слушаат правилно изговорениот англиски јазик

 

Get there! Get there! Get there!
Helen Doron Read
Helen Doron Read

Со оваа лесна за употреба апликација, учењето да читате на англиски е пријатно искуство. Развиени од лингвистички експерти, децата учат да читаат во свое време и со свое темпо.

Со оваа апликација(Helen Doron Read), децата можат да го слушнат правилно изговорениот збор, да го видат правилниот правопис и да вежбаат да ги кажуваат буквите, зборот и реченицата.

Првите три книги на секоја полица се приказни што ми се читаат. Приказните се читаат на глас додека детето ги следи. Четвртата книга му овозможува на детето да вежба читање, користејќи го вокабуларот од штотуку прочитаните приказни. Функцијата за снимање му овозможува на детето да се снима додека ја чита приказната и после да ја пушти на слушање.

 • Слушнете го правилно изговорениот збор.
 • Видете го правилниот правопис.
 • Вежбајте да ја кажувате буквата, зборот и реченицата.
 • Снимете ја приказната и репродуцирајте ја.

Погодно за возраст од 4-9 години, Helen Doron Read им овозможува на децата сами да научат да читаат. Тоа е лесно. Забавно е. Функционира!

Get there! Get there! Get there!
Listen to the Radio
Listen to the Radio
Слушајте го радиото TeenBuzz деноноќно.
Сега можете да слушнете одлична музика, да разговарате со нашиот радио тим и да го вежбате вашиот англиски јазик 24/7! Слушајте емисии во живо секојдневно со нашиот прекрасен радио тим. Преземете ја апликацијата на вашиот мобилен телефон и почнете да слушате сега.
 • Интернет радио создадено само за ESL/EFL (англиски како втор/странски јазик) меѓу/тинејџерски ученици
 • Научете и вежбајте англиски преку одлична музика, специјални приказни, предизвикувачки натпревари, забавни рецепти и многу повеќе
Get there! Get there! Get there!
Practise Your English on Teen Buzz
Practise Your English on Teen Buzz

Сега е лесно и забавно да го подобрите вашиот англиски јазик и да се подготвите за испити! Teen Buzz ви носи возбудливи написи, игри со зборови и квизови, непрекинато радио и шанса да стекнувате пријатели од целиот свет. Со многу бесплатни содржини што се менуваат месечно,  ќе најдете интересни теми за важни прашања.

 • Веб-страница за учење англиски јазик само за тинејџери/тинејџери
 • Бесплатна, интересна содржина во која уживаат тинејџерите
 • Вежбајте англиски јазик со многу релевантни, кул бесплатни содржини
 • Интеракција со тинејџерите ширум светот
 • Изострете ги вештините за учење за да постигнете подобри резултати на испитите
Get there! Get there! Get there!
Sing Along with Song Club
Sing Along with Song Club

Децата ја сакаат музиката, а клубот за песни на Хелен Дорон им го олеснува учењето англиски јазик дури и на бебињата додека се забавуваат! Song Club е нашиот ексклузивен канал на YouTube со сопствени песни и видеа на Хелен Дорон за деца 0-6. Со десетици привлечни анимирани видеа, караоке за деца и многу повеќе, вашето дете ќе има часови забавно пеејќи заедно, додека учи англиски.

 • Песните го прават учењето англиски лесно и забавно
 • Децата учат природно и го слушаат правилно изговорениот англиски јазик
 • Песните помагаат да се зајакне вокабуларот, точниот изговор и граматиката
Get there! Get there! Get there!