fbpx
 
 
Македонија
 

Helen Doron Christmas Song: 12 Дена на Божиќ

Дали знаевте дека луѓе зборуваат англиски насекаде низ светот на многу различни локации и во многу различни култури?

Нашата анимирана верзија на песната 12 Дена на Божиќ е испеана на 12 различни вродени англиски акценти, за да можат децата и возрасните да ги слушнат разликите додека се забавуваат со имагинативната верзија на оваа класична божиќна песна.