fbpx
 
 
Македонија
 

Новогодишни забави во нашиот центар

10

Се забавувавме, учевме и работевме во Новогодишните работилници. За најголемите ученици имавме вистинска предновогодишна забава со диско, забавни игри и лотарија. Додека помалите ученици ги израдува посетата на Дедо Мраз! Му рецитираа песнички на англиски, му раскажаа се‘ што знаат за него, и на крај тој ги награди со подароци.