Добредојдовте на Helen Doron

Уписите за школската 2016/2017 година започна!

Побрзајте со пријавувањето и добијте термин кој намногу ви одговара.

Пријавете се за бесплатен ДЕМО (презентациски) час или тестирање!

Пријави се за БЕСПЛАТЕН ДЕМО час

Повеќе информации може да добиете на телефон 071 24 24 76 или во Helen Doron English училишниот центар наблиску до вас.

Helen Doron English е глобална институција со повеќе од 30 години успех во предавање англискиот јазик на деца од сите возрасти. Денес, преку 1.5 милиони ученици зборуваат англиски јазик благодарение на Helen Doron English.

Зошто Helen Doron English? Бидејќи методот на нашите курсеви е развиен од искусни експерти за изучување на англиски јазик и предаван од нашите специјално обучени учители.

Децата го сакаат учењето во Хелен Дорон англиски.